Trusted WordPress tutorials, when you need them most.
Beginner’s Guide to WordPress
WPB Kupası
25 Million+
Websites using our plugins
16+
Years of WordPress experience
3000+
WordPress tutorials
by experts

Elit Lisans Sahibi

1 Kullanıcı İncelemesi | Uzman Elit Lisans Sahibi İncelememiz

Pazarlama900+ kişi tarafından kullanılıyor users

Elite Licenser, WordPress eklentilerini, temalarını ve yazılımlarını çevrimiçi satmanıza yardımcı olabilecek bir yazılım lisans yönetimi eklentisidir. IP'nizi hırsızlığa karşı koruyabilir ve çalınan lisansları iptal edebilir.
Daha önce "Elit Lisans Sahibi" kullandınız mı? topluluğa yardımcı olmak için Add Your Review.

Artıları:

  • Lisans yönetimi eklentisi
  • Otomatik olarak lisanslı kod oluşturma
  • Verilen lisanslarınızı görüntüleyin, yönetin ve takip edin
  • Ürünlerinizin yeni sürümlerini kolaylıkla yayınlayın
  • Çoklu platform ve dil desteği
  • Çalınan, sızdırılan veya süresi dolan lisansları otomatik olarak iptal edin
  • Ana bilgisayarları otomatik yasakla

WPBeginner kullanıcıları 50 $'a kadar tasarruf edebilir !

Ziyaret Elit Lisans Sahibi

(bu indirim otomatik olarak uygulanacaktır)

Elite Licenser İncelemesi: Sizin için Doğru Yazılım Lisans Yöneticisi Eklentisi mi?

Editoryal Not: WPBeginner üzerindeki ortak bağlantılardan komisyon kazanıyoruz. Komisyonlar, editörlerimizin görüşlerini veya değerlendirmelerini etkilemez. Editoryal Süreç hakkında daha fazla bilgi edinin.

Sizin için doğru yazılım lisans yöneticisi olup olmadığına karar vermenize yardımcı olacak bir Elite Licenser incelemesi mi arıyorsunuz?

Bu eklenti, özel WordPress temalarınızın, eklentilerinizin, uygulamalarınızın ve diğer birçok yazılım türünün lisanslı sürümlerini oluşturabilir. Süreyi değiştirerek, profesyonel destek ekleyerek ve birinin lisansını kötüye kullandığından şüpheleniyorsanız erişimi iptal ederek bu lisansların her parçasına ince ayar yapabilirsiniz.

Bu Elite Licenser incelemesinde, bu popüler lisans yöneticisi eklentisinin sizin için doğru olup olmadığını göreceğiz.

Elite Licenser review: the right software license manager plugin for you?

Elite Licenser İncelemesi: WordPress’te Neden Kullanılmalı?

WordPress eklentileri, temaları veya diğer yazılım türlerini satmak mı istiyorsunuz?

Bir geliştiriciyseniz, Elite Licenser tüm dijital ürünleriniz için lisanslar oluşturabilir.

Managing software licenses in the WordPress dashboard

Bir WordPress eklentisi olmasına rağmen, Elite Licenser PHP, .NET, Java ve Android uygulamaları dahil olmak üzere her türlü ürünü yönetebilir. Bu, tüm ürünlerinizi ve lisanslarınızı aynı WordPress kontrol panelinden yönetebileceğiniz anlamına gelir.

Kontrol panelinde, müşterilerin lisanslarınızı tam olarak nasıl kullandığını görebilir ve herhangi bir noktada erişimi kaldırabilirsiniz. Birinin izniniz olmadan bir lisansı paylaştığından şüpheleniyorsanız veya şüpheli bir etkinlik fark ederseniz bu idealdir.

Bir ürünü güncelleme zamanı geldiğinde, yeni sürüm hakkında bazı bilgiler girmeniz ve bir indirme bağlantısı eklemeniz yeterlidir.

Updating your digital products and software using the Elite Licenser WordPress plugin

Gerisini Elite Licenser halledecektir. Örneğin, WordPress temanızı veya eklentinizi güncelliyorsanız, müşteriler WordPress kontrol panellerinde güncelleme bildirimini alacaklardır. Daha sonra diğer WordPress ürünlerinde olduğu gibi en son sürümü indirebilir ve etkinleştirebilirler.

Yeni başlıyorsanız veya sınırlı bir bütçeniz varsa, Elite Licenser’ın lite sürümünü WordPress.org’dan indirebilirsiniz.

The free Elite Licenser WordPress licensing management plugin

Bu ücretsiz eklenti ile iki lisans türü ve bir ürün oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte, bir yan iş kur uyorsanız veya yalnızca tek bir ürün satmak istiyorsanız iyi bir seçenektir.

Ancak premium eklenti ile daha fazla ürün ve lisans türü oluşturabilirsiniz. WordPress otomatik lisans modülünü herhangi bir WordPress teması veya eklentisinin lisanslı bir sürümünü oluşturmak için de kullanabilirsiniz. Tek bir satır kod yazmanıza gerek kalmadan dosyanızı araca bırakmanız yeterlidir ve gerekli dosyaları oluşturacaktır.

Elite Licenser İncelemesi: WordPress Web Siteniz için Doğru Yazılım Lisans Yöneticisi Eklentisi mi?

Dijital indirmeler satıyor musunuz? Premium WordPress eklentileri, temaları veya diğer yazılımları oluşturduysanız, insanlar çalışmanızı izniniz olmadan dağıtabilir.

Bu nedenle akıllı web sitesi sahipleri lisanslarını oluşturmak, takip etmek ve doğrulamak için bir lisans yöneticisi kullanır. Doğru araç, güncellemeleri yayınlamanıza ve hatta şüpheli etkinliklere yanıt olarak lisanslarınızı iptal etmenize de yardımcı olabilir. Bununla birlikte, Elite Licenser’ın WordPress web siteniz için doğru olup olmadığını görelim.

1. Tamamen Özelleştirilebilir Lisanslar

Elite Licenser, tek seferlik lisanslardan birden fazla kullanıcı için lisanslara kadar hemen hemen her tür lisansı manuel olarak oluşturmanıza olanak tanır.

Ayrıca süreyi değiştirebilir ve lisansı belirli sayıda alan adıyla kısıtlayabilirsiniz.

Creating one-time licenses, multi-domain licenses, and more

Bir alan adı sınırı belirlerseniz, eklentinin doğrulama sayacı özelliğini kullanabilirsiniz. Örneğin, ‘Maksimum Etki Alanı’nı ’10’ olarak ayarlayabilir, ancak müşteri bu lisansı 5 etki alanında kullandıktan sonra doğrulama isteyebilirsiniz. Bu, insanların izniniz olmadan ürün lisanslarını paylaşmasını daha zor hale getirir.

2. Çoklu Dil ve Platform Desteği

Bu Elite Licenser incelemesinde daha önce de belirtildiği gibi, her türlü ürünü destekler. Bir WordPress geliştirme ajansıysanız, Elite Licenser oluşturduğunuz tüm alt temalar, eklentiler veya WordPress temaları için lisanslar oluşturabilir.

Ayrıca bir ton başka dili ve platformu da destekler, böylece Joomla, farklı CMS platformları ve .Net uygulamalarının yanı sıra her türlü Java veya Android uygulaması için lisansları yönetebilirsiniz.

3. Bir Son Kullanma Tarihi Ekleyin

Bir lisans oluştururken, ona bir son kullanma tarihi verebilirsiniz. Bu, müşterinin ürününüzü tam olarak ne kadar süreyle kullanabileceğini kontrol etmenizi sağlar.

Adding an expiration date to your digital product license

Hatta aynı ürün için birden fazla lisans oluşturabilir, ancak farklı son kullanma tarihleri kullanabilirsiniz. Örneğin, aylık ve yıllık lisanslar oluşturabilirsiniz. Ziyaretçilere birden fazla seçenek sunarak genellikle dönüşüm oranlarınızı artırabilir ve gelirinizi yükseltebilirsiniz.

4. Profesyonel Destek Sunun

Lisanslarınızın bir parçası olarak destek sunmak istiyor musunuz? Bir lisans oluştururken, sınırsız destek ekleyebilir veya belirli bir gün sayısıyla sınırlandırabilirsiniz.

Offering professional support to your customers and visitors

Alternatif olarak, bu avantajı sunmak istemiyorsanız ‘Destek Yok’ seçeneğini belirleyebilirsiniz.

5. Daha Fazla Yenileme Alın

Bir yazılım geliştiricisi olarak, yenilemeler gelirinizi artırabilir ve güvenilir, yinelenen bir gelir akışı oluşturmanıza yardımcı olabilir.

Çevrimiçi işinizi büyütmenize yardımcı olmak için Elite Licenser, müşterilerin yazılım veya destek lisanslarını yeniden satın almalarına olanak tanıyan bir yenileme düğmesi ekleyebilir. Bir lisans oluştururken, müşterilerin kullanmasını istediğiniz yenileme bağlantısını eklemeniz yeterlidir.

How to allow customers to renew their software license

6. Lisans Komut Dosyası Oluştur

Elite Licenser’da bir ürün oluşturduktan sonra, ‘Lisans Komut Dosyası Oluştur’ seçeneğini göreceksiniz.

Generating a licensed version of your custom WordPress plugin, theme, app, or software product

Bu, söz konusu ürünün lisanslı kodunu seçtiğiniz platforma uygun bir formatta almanızı sağlar.

Örneğin, bir WordPress geliştiricisiyseniz, platformunuz olarak ‘WordPress’i seçebilirsiniz.

Generating a license code for WordPress

Platformu seçtikten sonra Elite Licenser, bu ürün için lisanslamayı işlemek için gerekli tüm kodu oluşturacaktır.

7. Lisans Kodu Oluştur

Birisi çevrimiçi mağazanızdan veya web sitenizden her ürün satın aldığında, Elite Licenser gerekli lisans kodunu otomatik olarak oluşturabilir. Bu kod genellikle belirli bir kullanıcıya veya alan adına bağlıdır.

Bu şekilde, belirli kullanıcılar için ürünleri doğrulayıp etkinleştirebilir ve fikri mülkiyetinizi hırsızlara karşı koruyabilirsiniz.

8. Özelleştirilebilir E-posta Şablonları

E-posta, lisanslama bilgilerini müşterilerinizle paylaşmanın önemli bir yoludur. Bununla birlikte, Elite Licenser, kullanıcılarınıza göndereceği hazır e-posta şablonlarıyla birlikte gelir.

Built-in email templates

Bu e-postalar varsayılan olarak lisans türü, kodu ve durumu gibi faydalı bilgiler içerir. Bu, müşterilere ürününüzü kullanmaya başlamak için ihtiyaç duydukları tüm bilgileri sağlar.

Bu e-posta şablonları kutudan çıktığı gibi çalışır, ancak aynı zamanda tamamen özelleştirilebilirler, böylece kendi mesajınızı, özel logonuzu ve markanızı ekleyebilirsiniz.

Adding your own branding and messaging to the built-in email templates

Profesyonel İpucu: Müşteriler bu e-postaları almazsa, ürünlerinizi kullanmakta zorlanırlar. İyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak için, bu mesajların spam klasörüne değil, müşterinin gelen kutusuna güvenli bir şekilde ulaşması çok önemlidir. Bununla birlikte, e-posta teslim edilebilirlik oranlarını iyileştirmek için bir SMTP hizmet sağlayıcısı ve SMTP eklentisi kullanmanızı öneririz.

9. Güncellemeleri Kolaylıkla Yayınlayın

Bir noktada uygulamanızı, WordPress temanızı veya eklentinizi güncellemeniz gerekebilir. Bu durumda, yeni sürüm numarası ve değişiklik günlüğü gibi bazı bilgileri bir açılır pencereye girebilirsiniz. Bunu yaptıktan sonra güncellenmiş dosyayı yükleyebilirsiniz ve gerisini Elite Licenser halledecektir.

How to issue updates for your WordPress plugins, themes, apps, and other digital products

Daha da iyisi, bir WordPress eklentisini veya temasını güncelliyorsanız, tüm kullanıcılarınız WordPress kontrol panellerinde bir güncelleme bildirimi alacaktır.

10. Kullanıcıları Otomatik Olarak Yasakla

Birisi yanlış bir lisans kullanarak ürününüzü birden çok kez etkinleştirmeye çalışırsa, Elite Licenser bu alanı otomatik olarak engelleyebilir. Bu noktada, artık ürünlerinizi kullanamazlar.

Automatically banning users who may be abusing your licensing

Bu şekilde fikri mülkiyetinizi koruyabilirsiniz.

11. Ruhsatları İstediğiniz Zaman İptal Edebilirsiniz

Bir müşterinin lisansını kötüye kullandığından şüpheleniyorsanız, lisansı zorla kaldırabilirsiniz. Bu, bir lisansın çalınması veya sızdırılması ya da bir müşterinin para iadesi talep ettikten sonra ürününüze erişmeye devam etmesi durumunda da yararlıdır.

Elite Licenser kontrol panelinde, kaldırmak istediğiniz lisansı seçmeniz yeterlidir. Ardından, tüm kullanıcılar için mi yoksa yalnızca belirli bir etki alanı için mi iptal edeceğinizi seçebilirsiniz.

Revoking a software license on your WordPress blog or website

12. Yararlı Günlükler

Her lisans için Elite Licenser çeşitli günlükler oluşturur. Bu, bu lisansı kullanan tüm etki alanlarını, son kullanma tarihlerini, her lisansın eklendiği zamanı ve daha fazlasını görmenizi sağlar.

Tracking user activity in the WordPress dashboard

13. WordPress Otomatik Lisans Entegrasyonu

Bir WordPress eklentisi veya teması için lisans mı oluşturmak istiyorsunuz?

Elite Licenser, herhangi bir eklentiyi veya temayı lisanslı bir ürüne dönüştürebilen kullanışlı bir otomatik lisans özelliğine sahiptir. Başlamak için dosyayı bu araca sürükleyip bırakmanız yeterlidir.

Generating licensed versions of your custom WordPress plugins and WordPress themes

Daha sonra bu ürün hakkında adı, simge sınıfı ve menü simgesi gibi bazı bilgiler girebilirsiniz. Elite Licenser daha sonra bu ürünün lisanslı bir sürümünü oluşturacak ve şifrelenmiş dosyayı sadece birkaç tıklama ile indirebilirsiniz.

14. İhracat Lisansı, Ürün ve Müşteri Verileri

Bir noktada, Elite Licenser verilerinizi WordPress kontrol paneline erişimi olmayan kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Örneğin, müşteri listesini pazarlama departmanınıza göndermeniz gerekebilir.

Sadece Elite Licenser verilerinizi paylaşmak için yeni kullanıcı hesapları oluşturmanızı önermiyoruz, çünkü bu WordPress güvenliği için kötüdür. Bunun yerine, tüm Elite Licenser verilerinizi çeşitli CSV dosyaları olarak dışa aktarabilirsiniz.

Exporting license data from your WordPress dashboard

Daha sonra bu dosyaları diğer kişilerle paylaşabilir, hatta Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) uygulamanız gibi başka bir programa aktarabilirsiniz.

15. Toplum ve Profesyonel Destek

Elite Licenser, tüm ürünlerinizi ve lisanslarınızı oluşturabileceğiniz, güncelleyebileceğiniz ve takip edebileceğiniz tek bir kontrol paneline sahiptir.

Ancak, özellikle çok sayıda ürün satıyorsanız veya işinizi hızla büyütmek istiyorsanız, lisans yönetimi karmaşık bir konu olabilir. Bununla birlikte, bir noktada daha fazla bilgi için Elite Licenser belgelerini kontrol etmek isteyebilirsiniz.

An example of an online knowledge base

Ücretsiz eklentiyi kullanıyorsanız, WordPress.org’daki Elite Licenser forumuna da gönderi gönderebilir ve temel sorulara yanıt alabilirsiniz.

Destek forumlarına gönderi yaparken mümkün olduğunca fazla bilgi eklemeye çalışın; bu, uzmanların sorununuzu hızlı bir şekilde anlamasına ve yararlı bir yanıt göndermesine yardımcı olur. Bu konuyla ilgili daha fazla bilgi için lütfen WordPress desteğinin nasıl doğru şekilde isteneceğine ilişkin kılavuzumuza bakın.

Son olarak, premium eklentiye yükseltirseniz, profesyonel destek alırsınız. Sadece bir bilet gönderin ve Elite Licenser ekibinin bir üyesi 24 saat içinde yanıt vermeyi hedefleyecektir.

Elite Licenser İncelemesi: Fiyatlandırma ve Planlar

Yeni başlıyorsanız veya sınırlı bir bütçeniz varsa, Elite Licenser’ın lite sürümünü kullanarak bir ürün ve iki lisans türü oluşturabilirsiniz. Ancak, ek ürünler ve lisanslar oluşturmak istiyorsanız, premium bir plana yükseltmeniz gerekir.

The Elite Licenser pricing and plans

İki premium plan arasında seçim yapabilirsiniz. Hangi planı seçerseniz seçin, WordPress otomatik lisans modülüne erişim elde edersiniz, bu nedenle premium eklenti WordPress geliştiricileri için idealdir.

Ancak, oluşturabileceğiniz ürün ve lisans sayısı, hangi planı satın aldığınıza bağlı olarak değişecektir:

  • Geliştirici Lisansı. Yıllık 99 ABD doları karşılığında 10 ürün ve sınırsız lisans oluşturabilirsiniz.
  • Ajans Lisansı. 199 $ karşılığında, sınırsız sayıda ürün için istediğiniz kadar lisans oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte, bir dijital ürün pazarı işletiyorsanız veya çok sayıda farklı dijital ürün satıyorsanız bu iyi bir seçenektir.

Elite Licenser İncelemesi: WordPress Web Siteniz için Doğru Yazılım Lisans Yöneticisi Eklentisi mi?

Özelliklere, destek seçeneklerine ve fiyatlandırmaya baktıktan sonra, Elite Licenser’ın harika bir yazılım lisans yöneticisi olduğundan eminiz. WordPress eklentileri, temalar, Android uygulamaları, Java programları ve daha fazlası dahil olmak üzere her türlü yazılım ürününü lisanslamanıza olanak tanır.

Buna ek olarak, ürünlerinizi kolaylıkla güncelleyebilir ve hatta müşterileri lisanslarının süresi dolduğunda yenilemeye teşvik edebilirsiniz. Bu, çok fazla ekstra yönetici işi olmadan çok sayıda yinelenen ödeme oluşturarak çevrimiçi para kazanmanıza yardımcı olabilir.

Umarız bu Elite Licenser incelemesi, sizin için doğru lisans yöneticisi olup olmadığına karar vermenize yardımcı olmuştur. Ayrıca bir e-posta bülteninin nasıl oluşturulacağına ilişkin kılavuzumuza göz atabilir veya küçük işletmeler için en iyi canlı sohbet yazılımı uzman seçimimizi görebilirsiniz.

If you liked this article, then please subscribe to our YouTube Channel for WordPress video tutorials. You can also find us on Twitter and Facebook.

WPBeginner kullanıcıları 50 $'a kadar tasarruf edebilir !

Ultimate WordPress Araç Kiti

Araç setimize ÜCRETSİZ erişim sağlayın - her profesyonelin sahip olması gereken WordPress ile ilgili ürün ve kaynaklardan oluşan bir koleksiyon!

Açıklama: İçeriğimiz okuyucu desteklidir. Bu, bazı bağlantılarımıza tıklarsanız komisyon kazanabileceğimiz anlamına gelir. WPBeginner'ın nasıl finanse edildiğini, neden önemli olduğunu ve nasıl destek olabileceğinizi görün. İşte editoryal sürecimiz.

Reader Interactions

1 Kullanıcı İncelemesiYorumunuzu Ekleyin

  1. Syed Balkhi says

    Hey WPBeginner readers,
    Did you know you can win exciting prizes by commenting on WPBeginner?
    Every month, our top blog commenters will win HUGE rewards, including premium WordPress plugin licenses and cash prizes.
    You can get more details about the contest from here.
    Start sharing your thoughts below to stand a chance to win!

Yorum Bırakın

Değerlendirme bırakmayı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen tüm değerlendirmelerin yorum poli̇ti̇kasi uyarınca denetlendiğini ve e-posta adresinizin yayımlanmayacağını unutmayın. Ad alanında anahtar kelime KULLANMAYIN. Kişisel ve anlamlı bir sohbet edelim.

Sizin Değerlendirmeniz: