Trusted WordPress tutorials, when you need them most.
Beginner’s Guide to WordPress
WPB Kupası
25 Million+
Websites using our plugins
16+
Years of WordPress experience
3000+
WordPress tutorials
by experts

2024 Yılının En İyi 5 WordPress Popup Eklentisi (Performans Karşılaştırması)

Editoryal Not: WPBeginner üzerindeki ortak bağlantılardan komisyon kazanıyoruz. Komisyonlar, editörlerimizin görüşlerini veya değerlendirmelerini etkilemez. Editoryal Süreç hakkında daha fazla bilgi edinin.

Son birkaç yıldır, web sitelerimizde potansiyel müşteriler ve dönüşümler elde etmek için farklı WordPress açılır pencere eklentileriyle çalıştık.

WordPress’te dönüşüm oranlarını artırmanıza yardımcı olabilecek düzinelerce açılır pencere eklentisi vardır. Ancak bunların çoğu web sitenizi yavaşlatır, yanlış istatistikler sunar ya da daha kötüsünü yapar.

Bu nedenle en popüler seçeneklerin tümünü test etmeye ve açılır pencere türleri, özelleştirme ayarları, raporlar ve fiyatlandırma gibi faktörleri incelemeye karar verdik.

Bu makalede, piyasadaki en popüler WordPress açılır pencere eklentilerini test ederek öğrendiğimiz her şeyi paylaşacağız, böylece web siteniz için en iyi seçeneğin hangisi olduğunu görebilirsiniz.

Best WordPress Popup Plugins

WordPress Popup Eklentilerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

WordPress için açılır pencere eklentileri kullanmanın temel amacı, potansiyel müşterileri yakalamanıza ve e-posta listesi abonelerinizi artırmanıza yardımcı olmaktır.

Ancak, açılır pencerelerin dikkatli kullanılması gerekir. Kötü yapılmış WordPress açılır pencereleri kolayca can sıkıcı hale gelebilir ve markanızın itibarıyla birlikte kullanıcı deneyimini de mahvedebilir.

“Pop-up’ların müdahaleci ve rahatsız edici doğası nedeniyle, pazarlamacılar ne zaman ve nasıl göründüklerinin yanı sıra sundukları içerik türüne de dikkat etmelidir. Başka bir deyişle, bağlam.

Uygun bağlam ve katma değerle bir araya getirildiklerinde, açılır formlar web sitesi ziyaretçilerinin deneyimini geliştirebilir ve dönüşüm oranlarını artırabilir.”

Ben Ratner – HubSpot

Maksimum dönüşüm sağlarken en iyi kullanıcı deneyimini sunabilmeniz için uygun davranış etkileşimi, hedefleme ve kişiselleştirme özellikleri sunan bir çözüm seçmeniz gerekir.

Performans, çoğu WordPress açılır pencere eklentisiyle ilgili bir başka sorundur. Birçok açılır pencere eklentisi analizleri izlemek için WordPress’i kullandığından, bu durum sunucu yükünü önemli ölçüde artırır ve web sitenizi yavaşlatır.

Bildiğiniz gibi, yavaş sayfa hızı SEO sıralamanızı olumsuz etkiler.

Bu nedenle WordPress web sitenizi yavaşlatmadan güçlü dönüştürme özellikleri sunan bir WordPress açılır pencere eklentisine ihtiyacınız var.

Son olarak, seçtiğiniz WordPress açılır pencere eklentisinin WordPress barındırma ortamınızla gerçekten çalıştığından emin olmanız gerekir.

Birçok açılır pencere eklentisi kötü kodlanmıştır, bu nedenle A/B testi ve raporlama gibi gelişmiş özellikleri, birçok barındırma şirketinin şu anda kullandığı en gelişmiş önbelleğe alma çözümleriyle çalışmayacaktır.

En İyi WordPress Popup Eklentileri için Yarışmacılar

Artık çoğu WordPress popup oluşturucusundaki ortak sorunları bildiğinize göre, bu bilgileri tüm popüler WordPress popup eklentilerini değerlendirmek için kullanabilirsiniz.

Onlarca popup eklentisi olduğu için bu işlem oldukça zaman alıcı olabilir. Bu yüzden sizin için araştırma yaptık.

İncelememize geçmeden önce, bu makalede ele alacağımız en iyi WordPress açılır pencere eklentilerinin kısa bir özetini burada bulabilirsiniz:

RankNameBest ForPrice
1OptinMonsterTargeted popups$9 per month
2TrustPulseSocial proof notifications$5 per month
3Thrive LeadsLead capture$99 per year
4BloomBasic popups$89 per year
5PopupAllySmall budgetsFree plan available
BonusUserFeedbackCustomer feedback$49.50 per year

WordPress’te Popup Eklentilerini Nasıl Test Ediyor ve İnceliyoruz?

  • Bunları web sitelerimizde kullandık. WordPress açılır pencere eklentilerini test ve canlı web sitelerimizde kullandık, böylece gerçek dünyadaki kullanıcı deneyimini, özellikleri ve dönüşümleri görebildik.
  • En popüler seçeneklere baktık. En popüler WordPress açılır pencere eklentilerini gözden geçirerek gerçekten bu kadar abartılmaya değer olup olmadıklarını inceledik. Her seçeneği iyice değerlendirebilmek için önemli özellikleri, artıları ve eksileri aradığımızdan emin olduk.
  • Eklentileri küçük bir işletmenin bakış açısından değerlendirdik. Yıllarca işletmeleri sıfırdan büyüttüğümüz için, size hızlı bir şekilde dönüşüm ve kayıt sağlayabilecek bir açılır pencere eklentisi seçmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.

WPBeginner’a Neden Güvenmelisiniz?

WPBeginner, WordPress, pazarlama ve tasarım alanlarında 16 yıldan fazla deneyime sahip özel bir ekiptir. WordPress uzmanlarımız her bir aracı gerçek web siteleri üzerinde araştırır, test eder ve değerlendirir. Daha fazla bilgi için editoryal sürecimize bakın.

1. OptinMonster

OptinMonster popup plugin

OptinMonster piyasadaki en popüler müşteri adayı oluşturma yazılımıdır. Web sitesi ziyaretçilerini kolayca abonelere ve müşterilere dönüştürmenizi sağlar.

Güçlü bir WordPress popup oluşturucu ve en kapsamlı hedefleme ve kişiselleştirme özellikleriyle birlikte gelir. Basitçe söylemek gerekirse, bir pazarlama uzmanı gibi dönüşüm potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmanıza olanak tanır.

Özellikler

OptinMonster dashboard

OptinMonster piyasadaki en güçlü hedefleme ve kişiselleştirme özelliklerini sunar. Açılır pencereler, tam ekran karşılama matları, kayan çubuklar, kaydırma kutuları vb. dahil olmak üzere farklı kampanyalar oluşturmanıza olanak tanır.

Hedefleme özellikleri, kullanıcıları ziyaret ettikleri sayfaya, sitenizdeki etkinliğe, coğrafi konuma ve daha onlarca şeye göre hedeflemenize olanak tanır.

Bir açılır pencereyi görüntülemek için kendi kurallarınızı oluşturabilir, böylece onları daha kişiselleştirilmiş ve son derece etkili hale getirebilirsiniz.

Aşağıda OptinMonster’ın en önemli özelliklerinden bazıları yer almaktadır:

  • Güzel tasarlanmış, rahatsız edici olmayan lightbox açılır pencereleri
  • Bir kullanıcı sitenizden ayrılmak üzereyken görüntülenen çıkış amacı açılır pencereleri
  • Sayfa düzeyi, coğrafi hedefleme, yerinde yeniden hedefleme, cihaz tabanlı hedefleme ve daha fazlası ile güçlü hedefleme seçenekleri.
  • Kullanıcılara hedefli mesajlar göstermek için Adblock algılama
  • Küçük cihazlarda iyi görünen mobil uyumlu kampanyalarla cihaz hedefleme
  • Çıkış amacı, kaydırma, hareketsizlik sensörleri, zamana dayalı tetikleyiciler ve daha fazlasıyla açılır pencereleri tetikleyin
  • Düzinelerce hazır güzel pop-up şablonu
  • Kendi resimleriniz, yazı tipleriniz ve stilinizle kolayca açılır pencereler oluşturmak için sürükle ve bırak açılır pencere oluşturucu
  • Çoklu kampanya türleri arasında satır içi / gönderi sonrası tercihler, kayan bildirim çubuğu, geri sayım sayaçları, tam ekran karşılama paspası, kupon çarkı açılır pencereleri ve daha fazlası bulunur.
  • Bir bağlantıya tıklandığında açılır pencereyi tetikleyen canavar bağlantıları açılır pencereleri
  • MonsterEffects™ teknolojisi, CSS animasyonları ve ses efektleriyle pop-up’larınızın öne çıkmasını sağlar
  • Evet/Hayır açılır pencereleri, iki adımlı açılır pencereler ve başarı mesajı özelleştirme
  • En iyi e-posta pazarlama hizmetleri, iletişim formu eklentileri, WooCommerce ve Shopify gibi e-ticaret platformları ve daha fazlasıyla entegre olur.

Tüm özelliklerine baktığımızda, piyasadaki en kapsamlı WordPress popup oluşturucu olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. E-posta listenizi büyütmek ve dönüşümleri anında artırmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Aslında, e-posta listemizi büyütmek için WPBeginner’da OptinMonster’ı nasıl kullandığımıza dair rehberimize göz atabilirsiniz.

Performans

OptinMonster kullanmanın en büyük avantajı performansıdır. WordPress hosting kaynaklarınızı kullanmayan bir SaaS uygulamasıdır.

Eşzamansız olarak yüklenir ve algılanan sayfa yükleme hızınızı yavaşlatmaz. Bu sadece kullanıcı deneyimi için değil aynı zamanda SEO için de çok önemlidir.

Son olarak, OptinMonster analizleri depolamak için WordPress kullanmadığından, istatistikleriniz en doğru olacak ve herhangi bir barındırma ortamıyla çalışacaktır.

Kullanım Kolaylığı

OptinMonster, sezgisel bir sürükle ve bırak oluşturucu ile birlikte gelir. Metniniz ve kayıt formunuzla birlikte bir arka plan ekleyerek, renkleri, resimleri ve yazı tiplerini seçerek kendi pop-up’larınızı kolayca tasarlayabilirsiniz.

OptinMonster popup builder

Ancak, bunu yapmak istemiyorsanız, güzel, hazır açılır pencere şablonları bulacaksınız. Her şablon basit bir işaretle ve tıkla editörü kullanılarak tamamen özelleştirilebilir.

Web sitenize pop-up eklemek de çok kolaydır. Herhangi bir WordPress dosyasını düzenlemenize veya web sitenize kod eklemenize gerek yoktur. Sadece WordPress bağlayıcı eklentisini yükleyebilirsiniz.

Daha fazla ayrıntı için OptinMonster incelememizin tamamına bakın.

Fiyatlandırma: Aylık 9$’dan başlayan fiyatlarla (yıllık olarak faturalandırılır).

Bonus: Yalnızca OptinMonster WordPress eklentisi aracılığıyla kullanılabilen ücretsiz planı deneyebilirsiniz. WPBeginner kullanıcıları ek tasarruf elde etmek için OptinMonster kuponumuzu da kullanabilir.

Açıklama OptinMonster, WPBeginner’da kullandığımız popup eklentisidir. Social Media Examiner, Michael Hyatt, NBA ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok popüler blogcu ve işletme OptinMonster’ı kullanıyor.

WPBeginner’ın kurucusu Syed Balkhi, OptinMonster’ın kurucu ortağıdır. Bu eklentiyi daha fazla e-posta abonesi edinmemize yardımcı olmak için geliştirdi. Şimdi, şirkete danışman olarak hizmet veriyor.

2. TrustPulse

Is TrustPulse the best social proof plugin for WordPress?

TrustPulse, web sitenizdeki dönüşümleri artırmanıza yardımcı olmak için sosyal kanıt kullanan bir WordPress açılır pencere eklentisidir.

Kullanıcı güveni oluşturmaya yardımcı olmak, FOMO (kaçırma korkusu) etkisini tetiklemek ve daha fazla kullanıcıyı kaydolmaya veya satın almaya teşvik etmek için web sitenizde sosyal olarak kanıtlanmış bildirimler gösterir.

Özellikler

TrustPulse, daha az müdahaleci ancak son derece etkili açılır pencereler kullanarak sosyal kanıt paylaşarak anında kullanıcı güvenini kazanmanıza yardımcı olur.

TrustPulse popup

İşte en iyi WordPress açılır pencere eklentileri listemizde onu benzersiz kılan özelliklerden bazıları.

  • FOMO etkisini (kaçırma korkusu) tetiklemek için aciliyet ve sosyal kanıt kullanır. Bu, kullanıcıları kaydolmaya veya bir satın alma işlemini tamamlamaya teşvik eder.
  • Satın alımları, etkinlikleri ve kayıtları göstermek için gerçek zamanlı izleme ve açılır pencerelere sahiptir.
  • TrustPulse, sosyal kanıt açılır pencerelerini doğru kullanıcılara doğru zamanda göstermek için akıllı hedefleme kullanır.
  • Varsayılan tasarımı kullanın veya kolay özelleştirme seçenekleriyle kendi tasarımınızı yapın.

Performans

Bir e-ticaret işletmesi yönetiyorsanız, web sitenizde daha fazla satış için hız çok önemlidir. TrustPulse sayfa yükleme hızınızı etkilemez ve aynı zamanda kullanıcı deneyimini iyileştirir.

Bu bir SaaS uygulamasıdır ve WordPress barındırma kaynaklarınızı kullanmaz. Açılır pencereleri görüntülemek için kullanılan tüm kod, bulut sunucularından eşzamansız olarak yüklenir.

Kullanım Kolaylığı

TrustPulse son derece kolay bir kurulum süreciyle birlikte gelir. Varsayılan sosyal kanıt açılır penceresi çok az değişiklikle çalışır.

Creating a popup campaign in TrustPulse

Pop-up’ları özelleştirmenize, hedeflemeyi ayarlamanıza, istatistikleri görüntülemenize ve çevrimiçi mağazanızda özelleştirilmiş kampanyalar yürütmenize olanak tanıyan kullanımı kolay bir arayüze sahiptir.

Fiyatlandırma: Aylık 500 seans ücretsizdir ve ardından fiyatlandırma aylık 5 dolardan başlar (yıllık olarak faturalandırılır).

3. Thrive Potansiyel Müşteriler

Thrive Leads

Thrive Leads, 114.000’den fazla web sitesi sahibi tarafından kullanılan WordPress için bir başka popüler açılır pencere eklentisidir. Güzel popup şablonları ve kullanımı kolay bir popup oluşturucu ile birlikte gelir.

Ayrıca, ziyaretçilere gönderilere, kategorilere, etiketlere ve daha fazlasına göre daha kişiselleştirilmiş teklifler göstermenize olanak tanıyan gelişmiş hedefleme özellikleri de vardır.

Özellikler

Thrive Leads, WordPress sitenizdeki potansiyel müşterileri yakalamanıza ve e-posta listenizi büyütmenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır. İşte özelliklerine hızlı bir genel bakış:

Thrive Leads
  • Lightbox açılır penceresi, satır içi formlar, 2 adımlı optin, kaydırmalı formlar, içerik kilidi, kaydırma matı, ekran dolgu kaplaması ve daha fazlası dahil olmak üzere çoklu optin türleri
  • Kayıt formlarını özelleştirmek için basit sürükle ve bırak düzenleyici
  • Formlarınız için gelişmiş A/B testi ve analizler
  • Çıkış, zaman, kaydırma ve tıklama dahil olmak üzere açılır pencereleri görüntülemek için birden fazla tetikleme seçeneği
  • Kategoriler, etiketler, gönderi türleri ve daha fazlası dahil olmak üzere sayfa düzeyinde hedefleme
  • Pop-up’ları gizleyin veya mevcut abonelerinize farklı teklifler gösterin
  • Tüm popüler e-posta hizmetleri ile çalışır
  • Küçük cihazlar için mobil uyumlu açılır pencereler

Performans

Thrive Leads, performans ve özellikleri dengelemeye çalışır. Ancak yine de OptinMonster gibi diğer çözümlerden biraz daha yavaştır.

Bağımsız bir WordPress eklentisidir, yani tüm kod WordPress sitenizde bulunur ve barındırma kaynaklarınızı kullanır.

Bu, raporlama ve A/B testleri gibi özelliklerin belirli hosting şirketlerinde veya popüler önbellek eklentilerinde düzgün çalışmayabileceği anlamına gelir.

Kullanım Kolaylığı

Thrive Leads’in kullanımı oldukça basittir ve birden fazla şablonla birlikte gelir. Ayrıca, açılır formunuzu özelleştirmek için sürükle ve bırak işlevine sahip temel bir açılır pencere oluşturucu ile birlikte gelir.

Thrive Leads builder interface

Web sitenizde optins görüntülemek için hafif bir öğrenme eğrisi vardır. Yeni başlayanların çoğu bir açılır pencere kurarken biraz zorlanacaktır.

Potansiyel Müşteri Grupları, Potansiyel Müşteri Kısa Kodları, Thrive Kutuları ve diğer özellikler için fazla açıklama olmadan farklı seçenekler göreceksiniz. Bu, kullanıcıların ne işe yaradıklarını öğrenmek için bunları keşfetmeleri gerektiği anlamına gelir.

Fiyatlandırma: Tek bir site lisansı için yıllık 99$’dan başlayan fiyatlarla.

Bonus: Thrive Architect, Thrive Quizzes, Thrive Apprentice ve daha fazlasını içeren Thrive Suite eklentilerinin tamamını yıllık 299 $’dan başlayan fiyatlarla satın alma seçeneğiniz de var.

4. Çiçek Açmak

Bloom

Bloom, en eski ticari WordPress tema mağazalarından biri olan Elegant Themes tarafından yapılan popüler bir WordPress açılır pencere eklentisidir.

Bağımsız bir WordPress eklentisi olarak mevcut olan Bloom, blog yazarları için kullanımı kolay bir WordPress açılır pencere oluşturucusu sağlar.

Özellikler

Bloom, iyi bir WordPress açılır pencere eklentisinden ihtiyaç duyacağınız temel gereksinimleri kapsayan iyi bir dizi özellik ile birlikte gelir. Bunlar şunları içerir:

Bloom user interface
  • Otomatik ışık kutusu açılır penceresi
  • Kenar çubuğu, slayt ve yazı altı kayıt formları dahil olmak üzere çoklu optin türleri.
  • Temel gönderi veya sayfa düzeyinde hedefleme
  • Temel zaman gecikmesi, form gönderme ve kaydırma tetikleyicileri
  • Kolay özelleştirme ile önceden oluşturulmuş açılır pencere şablonları
  • Popüler e-posta servis sağlayıcıları ile entegre olur

Performans

Bloom bağımsız bir WordPress eklentisi olarak gelir, yani tüm kodu WordPress sitenizden yükler. Sunucu kaynaklarınızı kullanır ve sayfa yükleme sürenizi etkileyebilir.

Kodu optimize ederek ve WordPress’in en iyi uygulamalarını kullanarak bunu hafifletmeye çalışır. Ancak, sınırlı sunucu kaynaklarına sahip yoğun bir siteniz varsa, bu web sitesi performansını yavaşlatacaktır.

WordPress önbelleğe alma eklentisi ayarlarınıza bağlı olarak, raporlama istatistikleri ve A/B testi gibi özellikler yanlış çalışabilir.

Kullanım Kolaylığı

Bloom, basit bir sürükle ve bırak pop-up oluşturucu ile kullanımı son derece kolaydır. Bloom ile yeni e-posta tercihleri oluşturmak basittir ve kullanıcı arayüzünün anlaşılması oldukça kolaydır.

Choose a popup template in Bloom

Sorun, ekran ayarlarını yapılandırırken ortaya çıkıyor. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok fazla seçenek var, bu da kullanıcı arayüzünü biraz kafa karıştırıcı hale getiriyor.

Daha fazla ayrıntı için Bloom incelememizin tamamına bakın.

Fiyatlandırma: Yıllık 89$’dan başlayan Elegant Themes üyeliği ile birlikte gelir.

İlgili: Pop-up pazarlamanın geleceği hakkındaki görüşlerimize göz atın.

5. PopupAlly

PopupAlly plugin

PopupAlly, web sitenize kibar, okuyucu merkezli açılır pencereler eklemenize olanak tanıyan WordPress için ücretsiz bir açılır pencere eklentisidir.

Ücretsiz eklenti, etkili pop-up’lar oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. Ayrıca daha fazla seçenek sunan premium bir sürümü de var.

PopupAlly drag and drop editor

Özellikler

  • Ücretsiz WordPress açılır pencereleri ve katılım formları oluşturmanızı sağlar
  • Birden fazla optin formu kullanabilir ve çıkış amacı, zaman gecikmeli, gömülü ve daha fazlası gibi optin türleri arasından seçim yapabilirsiniz.
  • Popüler e-posta pazarlama platformlarına bağlanır
  • Kullanmak için farklı stil ve şablonlarla birlikte gelir
  • Formlarınız için temel A/B testi ve istatistikleri içerir

PopupAlly Pro’ya yükselttiğinizde, sürükle ve bırak tasarım editörü, açılır pencereleri açmak için tıklayın, akıllı abone tanıma, okuyucu karar noktaları ve çok daha fazlası gibi güçlü özelliklere de erişebileceksiniz.

Performans

PopupAlly bağımsız bir WordPress eklentisidir, bu nedenle tüm kodu WordPress sitenizden yükler.

Web barındırma kaynaklarınıza bağlı olarak, özellikle video açılır pencereleri ve A/B testi gibi karmaşık özellikler kullanıyorsanız, eklenti sayfa yükleme sürenizi etkileyebilir.

Kullanım Kolaylığı

PopupAlly WordPress sitenizle entegre olur. Kampanyalarınızı tasarlayabilir ve popup ayarlarını doğrudan WordPress panosunun içinden yapılandırabilirsiniz.

Configure PopupAlly settings

Arayüz, OptinMonster gibi diğer popup eklentileri kadar sezgisel değildir. Kampanya oluşturucu basittir ve yolunuzu bulursunuz. Ancak, tüm ayar seçeneklerini gözden geçirmek karmaşık gelebilir.

Fiyatlandırma: PopupAlly sonsuza kadar ücretsiz bir eklenti sunuyor. Ayrıca yıllık 99$’a mal olan bir premium plan da bulunmaktadır.

Bonus: UserFeedback

UserFeedback

UserFeedback, web sitenizin ziyaretçilerinden gerçek zamanlı olarak geri bildirim toplamanızı sağlayan WordPress için en iyi açılır pencere eklentilerinden biridir.

Kitlenizden değerli bilgiler edinmenin yanı sıra e-postaları yakalayabilir, yıldız derecelendirmelerini toplayabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Userfeedback email popup example

Özellikler

  • Geri bildirim toplamak ve e-posta adreslerini yakalamak için kolayca açılır pencereler oluşturun.
  • Web sitesi geri bildirimi, telefonla müşteri adayı formları, memnuniyet anketleri, satın alma sonrası incelemeler, içerik katılımı ve diğerleri dahil olmak üzere 20’den fazla açılır pencere şablonu sunar.
  • Çoktan seçmeli sorular, serbest form soruları, e-posta yakalama, yıldız derecelendirmeleri, Net Promotor puanı ve daha fazlası gibi alanlar ekleyin.
  • Geri bildirim açılır pencerenizi belirli sayfalarda görüntülemek için hedefleme kurallarını kullanın.
  • Kullanıcıları formu tamamladıktan sonra özel bir sayfaya yönlendirebilme.
  • Açılır formlarınızı, promosyonlar için harika olan belirli dönemlerde görüntülenecek şekilde zamanlayın.
  • Logonuzu ekleyin ve açılır pencere widget renklerini markanızla eşleşecek şekilde özelleştirin.
  • Yanıtlarınızı analiz etmek için yerleşik raporlama ve Google Analytics ve MonsterInsights ile entegrasyonlar.
  • Sınırsız pop-up oluşturun ve sınırsız yanıt alın.

Performans

Bir açılır pencere tetiklendiğinde, UserFeedback maksimum hızı sağlamak için eşzamansız olarak çok küçük bir komut dosyası yükler. Yani, bu eklenti WordPress sitenizi yavaşlatmayacaktır.

Kullanım Kolaylığı

UserFeedback’in kurulumu ve kullanımı çok kolaydır. Sadece eklentiyi yükleyin ve dakikalar içinde çalışmaya başlayın.

Bir açılır pencere geri bildirim formu oluşturmak için kütüphaneden önceden hazırlanmış bir şablon seçebilir veya sıfırdan kendi açılır pencerenizi oluşturabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, açılır pencerenize soru ve form alanları eklemek için işaretlemek ve tıklamaktır.

Userfeedback survey form builder

Ayrıca ekran zamanlaması, cihaz hedefleme, ekran uzunluğu, anket çalışma süresi ve daha fazlası gibi ayarları kolayca yapılandırabilirsiniz.

Fiyatlandırma: UserFeedback yıllık 49,50 dolardan başlıyor. UserFeedback ‘in kullanmaya başlayabileceğiniz ücretsiz bir sürümü de vardır.

En İyi WordPress Popup Eklentilerinin Performans Karşılaştırması

Bu makale için, her bir WordPress açılır pencere eklentisini gerçekten denemeye ve bir web sitesinin performansı ve hızı üzerindeki etkisini test etmeye karar verdik.

Temel olarak, bir demo web sitesi oluşturduk ve temel bir WordPress açılır penceresi oluşturmak için her eklentinin varsayılan ayarlarını kullandık. Bundan sonra, sayfa yükleme hızını test etmek için Pingdom’u kullandık.

Aşağıda testlerimizin sonuçları yer almaktadır:

Popup PluginPage Load timeRequestsPage size
OptinMonster1.03s17225KB
TrustPulse894ms14130KB
Thrive Leads1.23s17170KB
Bloom1.23s22188.8KB
PopupAlly1.50s13156.8KB
UserFeedback1.14s25583.4KB

Sonuçlarımızda, OptinMonster’ın performans üzerinde en az etkiye sahip en hızlı WordPress popup eklentisi olduğunu gördük.

Sonuç: En İyi WordPress Popup Eklentisi Hangisi?

Belirlediğimiz kriterler göz önüne alındığında, OptinMonster en iyi WordPress popup eklentisi olarak karşımıza çıkıyor. En hızlı popup oluşturucudur ve dönüşüm oranlarını artırmak için inanılmaz araçlarla birlikte gelir.

Ayrıca güzel açılır pencere şablonları ve güçlü sürükle-bırak editörü ile kullanımı en kolay olanıdır. Tüm popüler CRM‘lerle, e-posta pazarlama platformlarıyla, en iyi WordPress form eklentileriyle, özel HTML formlarıyla ve daha fazlasıyla çalışır.

Pop-up’larınızı doğru zamanda doğru kullanıcılara göstermek, onları daha etkili kılan şeydir. OptinMonster güçlü sayfa düzeyinde hedefleme seçenekleri, kişiselleştirme ve olay tabanlı tetikleyiciler içerir.

Bir e-ticaret mağazası işletiyorsanız, OptinMonster + TrustPulse‘ı tavsiye ederiz. Bu, sosyal kanıt ve OptinMonster’ın güçlü alışveriş sepetini terk etme özellikleri ile dönüşümleri en üst düzeye çıkarmanıza olanak tanır.

Umarız bu makale web siteniz için en iyi WordPress açılır pencere eklentisini seçmenize yardımcı olmuştur. E-posta listenizi büyütmenin test edilmiş ve kolay yolları hakkındaki makalemizi veya yüksek e-posta teslim edilebilirliğine sahip en iyi SMTP hizmet sağlayıcılarını seçtiğimiz makalemizi de görmek isteyebilirsiniz.

If you liked this article, then please subscribe to our YouTube Channel for WordPress video tutorials. You can also find us on Twitter and Facebook.

Uyarı: Bu listeye HubSpot form oluşturucu, Sumo, Elementor popupları, Icegram, Ninja popupları ve diğerleri gibi birçok WordPress popup eklentisini dahil edebilirdik. Ancak seçim felcinden kaçınmanıza yardımcı olmak için yalnızca en iyi açılır pencere eklentilerini dahil etmeye karar verdik.

Avatar

Editorial Staff at WPBeginner is a team of WordPress experts led by Syed Balkhi with over 16 years of experience in WordPress, Web Hosting, eCommerce, SEO, and Marketing. Started in 2009, WPBeginner is now the largest free WordPress resource site in the industry and is often referred to as the Wikipedia for WordPress.

Reader Interactions

Ultimate WordPress Araç Kiti

Araç setimize ÜCRETSİZ erişim sağlayın - her profesyonelin sahip olması gereken WordPress ile ilgili ürün ve kaynaklardan oluşan bir koleksiyon!

Açıklama: İçeriğimiz okuyucu desteklidir. Bu, bazı bağlantılarımıza tıklarsanız komisyon kazanabileceğimiz anlamına gelir. WPBeginner'ın nasıl finanse edildiğini, neden önemli olduğunu ve nasıl destek olabileceğinizi görün. İşte editoryal sürecimiz.

26 yorumBir Cevap Bırakın

  1. Syed Balkhi says

    Hey WPBeginner readers,
    Did you know you can win exciting prizes by commenting on WPBeginner?
    Every month, our top blog commenters will win HUGE rewards, including premium WordPress plugin licenses and cash prizes.
    You can get more details about the contest from here.
    Start sharing your thoughts below to stand a chance to win!

  2. Hajjalah says

    From my personal experience, OptinMonster plugin wins it all . I have been using this plugin for a while and the best feature I found is the geo-targeting ability which can be effectively used for displaying different popups for different locations .
    This has enabled me to effectively display affiliate products to my website visitors based on their location. I really recommend this popup plugin because it really worked for me.

  3. Ayanda Temitayo says

    So far so good, I have tried sumo and I love their features. Sumo is really good especially for quick display of offers. I haven’t tried Optinmonster but I read their reviews that it’s one of the best especially for mailing list.

  4. Syed Shan Shah says

    I have personally used bloom for popups and collecting emails. Thank you for giving detailed info about other related plugins.

  5. Moinuddin Waheed says

    given the ability to serve the exiting customers based on exit intent, I am seriously planning to use optin monster for all of my websites.
    it is very helpful for getting their email and contacts with the help of this plugin in exchange of some pdf guides or videos.
    I am exploring these options slowly slowly one by one.
    Thanks for the comprehensive guide on pop up plugins with their pros and cons.

  6. WPBeginner Support says

    OptinMonster gives the option to target based on the URL, if you reach out to their support they can assist with setting up the specific targeting :)

    Yönetici

    • Jiří Vaněk says

      Thank you for your answer. So I used the URL condition and it works really great. I would probably have looked for it for a long time myself, and with your advice you helped me set up campaigns for both the English and Czech parts. Thank you very much.

  7. Jiří Vaněk says

    I use an internal tool for popup windows that has elementor and it’s great. I’ve had the full version of Optin Monster for about a week now and I’m getting to know it. Anyway, I mainly have excellent pre-prepared templates. Really great design. So I’m currently using OptinMonster and it’s great.

    • Jiří Vaněk says

      After a while I just wanted to ask. I have a polylang plugin on my website and a Czech and English version of the website. Is it possible to set one minstersight popup window for the Czech version and another only for the English version? The content of the popup window will be the same, but I need to have a different language in each one according to the website version. The website will be divided according to /cs and /en in the URL.

  8. Moinuddin Waheed says

    Popup plugins are the great window for making lead generation. they not only create new opportunities but also ensure your brand value. The best thing that I like about optinmonster is its exit intent. it does not bother it’s users until they are to leave the page. it just pops up before you are finished and want to leave.
    thanks for sharing the detailed instructions of how to use.

  9. Ahmed Omar says

    Thank you for the detailed post.
    Of course every plugin has its cons and pro as you mentioned above.
    personaly I will use optinmonster

  10. Kevin says

    Do you know if any of these can be set to pop up for new visitors but not for returning or logged-in users? If none of these, are you familiar with any that do?

    • WPBeginner Support says

      These tools should each have their own tools and options for hiding popups from returning visitors.

      Yönetici

Bir Cevap Bırakın

Yorum bırakmayı seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen tüm yorumların yorum poli̇ti̇kasi uyarınca denetlendiğini ve e-posta adresinizin yayımlanmayacağını unutmayın. Ad alanında anahtar kelime KULLANMAYIN. Kişisel ve anlamlı bir sohbet edelim.